2015 Yılında En Çok Beğenilen Araç Modelleri

10 Aralık 2015
2015 Yılında En Çok Beğenilen Araç Modelleri

2015 takviminin son yapraklarını dökmeye başladığı bu günlerde 2016 model otomobiller de yavaş yavaş kendinden söz ettirmeye başladı. Doların ateşi yüzünden 2015 model otomobillere elini süremeyen araba sevdalıları 2016 modellerin konuşulmasını fırsat bilerek uygun fiyata alabileceği 2015 model otomobiller hakkında araştırmaya başlamışlar. Biz de sizler çok uğraşmayın diye 2015 model otomobiller hakkında biraz araştırma yaptık. Dacia’dan Mercedes’e, Hyundai’den Audi’ye kadar pek çok markanın 2015 modellerini sizler için sıraladık.

2015 otomobil modelleri arasında en çok bahsedilen araçlardan biri olan Dacia Sandero RS 2,0 Renault’un yollara gönderdiği bir armağan adeta. Önceki Dacia Sanderolara göre daha sportif tasarlanan bu model henüz Türkiye’de satışa sunulmasa da oldukça beğeni toplayanlardan. 45 beygir gücünde motora ve 6 ileri manüel şanzımana sahip olan Dacia Sandero RS 2,0’ın hızı saatte maksimum 200 kilometreyi buluyor. 50 litrelik deposu bulunan bu araç uzun yolculuklarda da araba sevdalıları tarafından sıkça tercih edileceğe benziyor.

2015 modelleri arasında çok beğeni toplayarak kendinden sıklıkla söz ettiren bir diğer isimse Audi S8 Plus. Grinin en güzel tonu diye nitelendirilen rengi ile uyum sağlanması için ön ızgaralar ve yan aynalarda da değişikliğe gidilmiş. Bunun yanında önceki modeline göre firen ve egzozda da bir takım yenilikler yapılmış. Motoru da güçlendirilen Audi S8 Plus 0 – 100 km/s hızlanmasını da 3,8 saniye olarak tamamlamış. Kasım 2015 ‘de Avrupa’da satışa sunulacağı bu aracın fiyatı şimdilik 145.000 Euro civarında seyrediyor.

     Türkiye’nin merakla beklediği ve satışa sunulduğu andan itibaren imkânı olan herkesin tercih ettiği bir diğer 2015 otomobil modeli ise, yeni BMW 418i Gran Coupe. 1.5 lt 3 silindirli motora sahip. Bu özelliğiyle de oldukça çok konuşuldu. 0 – 100 km/s 9,6 saniye olsa da maksimum hızı 210 kilometreyi buluyor. Bu çok konuşulan aracın Türkiye fiyatı ise 156.416 TL. Oldukça konforlu diye tanımlanan bu model daha şimdiden Türkiye’deki pek çok alıcının dikkatini çekmiş görünüyor.

2015 modelleri arasında kendinden söz ettiren bir diğer isimse, yeni Kasa Mercedes C serisi Coupe. Tanıtımında fazla bilgi verilmese de yakıt tüketiminde %27 oranında bir azalma sağlandığı açıklanan bilgiler arasında. Tasarrufu seven otomobil sevdalıları için üretilen bu model S serisi Coupe’nin küçük kardeşi gibi duruyor. Yenilenen yüzü ile de lüks olduğunun sinyalini veriyor. Avrupa pazarlarına Aralık 2015’te sürüleceği belirtilen aracın ülkemize ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.

      2015 başlarında kendini tanıtan ve ağustos ayında Türkiye pazarlarına sunulan Honda Civic Hatchbach ise, 6 farklı renk ve 2 farklı motor fiyatıyla karşımıza çıkışıyor. Comfort, elegance ve sport olmak üzere 3 farklı donanımıyla görücüye çıkan bu otomobilin fiyatı donanım ve motor özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Fiyatlar 64,300 ile 84,000 arasında yer alıyor.

Son olarak sizlere sunabileceğimiz yeni modellerden biri de yeni Mazda Cx – 3. Dokuz farklı renk seçeneğiyle Türkiye pazarlarında yerini alan bu otomobil tam anlamıyla tasarım harikası. Bu yüzden yoğun talep görüyor. Talep görme sebeplerinden bir diğeri ise, donanım özelliklerinin çok fazla olması. Çift USB girişi, aktif sürüş ekranı, anahtarsız giriş, geri görüş kamerası ve iç mekânda dört farklı kumaş özelliğiyle konfora önem veren sürücülerin ilk tercihi oluyor. Değişen donanım özelliklerine göre fiyatları da 75.000 ile 96.400 TL arasında değişiklik gösteriyor. Donanım özellikleri göz önüne alındığında Türkiye’deki pek çok markadan daha ekonomik görünüyor.

Paylaş :
Arotomarket Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.